Businesswoman sitting on desk looking out window : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman sitting on desk looking out window

Credits: 
WB Digital
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96614923
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.483 x 5.017 px (29,49 x 42,48 cm) - 300 dpi - 5,16 MB
Businesswoman Sitting On Desk Looking Out Window StockfotoOp de rug gezien,Volwassen vrouwen,Zitten,Kantoor,Bureau,Elegantie,Mensen,Beroep,Zakenvrouw,Raam,Eén persoon,Dagdromen,Europese etniciteit,Bedrijfsleven,Verveling,Alleen vrouwen,Kijken,Ten voeten uit,Jong volwassen,Lunchpauze,Stadsbeeld,Natuur,Alleen één vrouw,Benen over elkaar geslagen,Beschouwing,Laag camerastandpunt,Leunen,Tekstveld,Binnenopname,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Dag,Fotografie,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Potplant,Verticaal,Volwassen,WerkneemsterPhotographer Collection: Stone