Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman sitting on desk looking out window : Stockfoto

Businesswoman sitting on desk looking out window

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
96614923
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
WB Digital
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.483 x 5.017 px (29,49 x 42,48 cm) - 300 dpi - 5,16 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswoman Sitting On Desk Looking Out Window Stockfoto 96614923Op de rug gezien,Zitten,Volwassen vrouwen,Kantoor,Elegantie,Beroep,Bureau,Dagdromen,Bedrijfsleven,Mensen,Zakenvrouw,Raam,Ten voeten uit,Stadsbeeld,Verveling,Benen over elkaar geslagen,Jong volwassen,Kijken,Leunen,Tekstveld,Alleen vrouwen,Europese etniciteit,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lunchpauze,Natuur,Potplant,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone