Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman sitting in office in discussion : Stockfoto
Businesswoman sitting at table in office in discussion smiling

Businesswoman sitting in office in discussion

Bijschrift:
Businesswoman sitting at table in office in discussion smiling
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148180321
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 5,56 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswoman Sitting In Office In Discussion Stockfoto 148180321Kantoor,Cool,Bedrijfsleven,Mensen,Zelfvertrouwen,Deskundigheid,Opvallen in een menigte,Tafel,Vertrouwen,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aspiraties,Autoriteit,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Bureaustoel,Dag,Discussie,Document,Eerlijkheid,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Gemengde afkomst,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Leiderschap,Motivatie,Onafhankelijkheid,Seattle,Stralende lach,Toewijding,Vastberadenheid,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staat,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCBusinesswoman sitting at table in office in discussion smiling