Businesswoman sitting in office in discussion : Stockfoto
Businesswoman sitting at table in office in discussion smiling


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman sitting in office in discussion

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Businesswoman sitting at table in office in discussion smiling
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148180321
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 5,56 MB
Businesswoman Sitting In Office In Discussion StockfotoBedrijfsleven,Kantoor,Leiderschap,Cool,Mensen,Deskundigheid,Alleen vrouwen,Zelfvertrouwen,Jong volwassen,Geluk,Document,Eerlijkheid,Zakenvrouw,Zitten,Autoriteit,Horizontaal,Discussie,Individualiteit,Opvallen in een menigte,Alleen één vrouw,Eén persoon,Idee,Motivatie,Onafhankelijkheid,Tafel,Vertrouwen,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Aspiraties,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Bureaustoel,Dag,Directrice,Fotografie,Gemengde afkomst,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Seattle,Stralende lach,Toewijding,Vastberadenheid,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staat,WerkneemsterPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCBusinesswoman sitting at table in office in discussion smiling