Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman sitting in office drinking coffee : Stockfoto
Businesswoman sitting at laptop in office drinking coffee looking out window

Businesswoman sitting in office drinking coffee

Bijschrift:
Businesswoman sitting at laptop in office drinking coffee looking out window
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
107670154
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.686 px (41,61 x 31,21 cm) - 300 dpi - 7,41 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswoman Sitting In Office Drinking Coffee Stockfoto 107670154Werken,Bejaard,Baby Boomer,Kantoor,Mensen,Alleen vrouwen,Ontspanning,Bureau,Echte mensen,Deskundigheid,Laptop,Klein bedrijf,60-64 jaar,Bril,Eén persoon,Vrijetijdskleding,Zitten,Drinken,Seattle,Wijsheid,Europese etniciteit,Laptop,Actieve ouderen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Document,Groot bedrijf,Klein kantoor,Mok,Techniek,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Beslissingen,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Dagdromen,Draadloze technologie,Fotografie,Grijs haar,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Kort haar,Papierwerk,Sjaal,Toewijding,Twijfel,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Verfrissing,Verwachting,Volwassen,Voorbereiding,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCBusinesswoman sitting at laptop in office drinking coffee looking out window