Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman sitting confidently at desk : Stockfoto

Businesswoman sitting confidently at desk

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108216170
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.615 x 3.789 px (39,07 x 32,08 cm) - 300 dpi - 7,29 MB
Businesswoman Sitting Confidently At Desk StockfotoIn de camera kijken,Kantoor,Trots,Mensen,Zakenvrouw,Eén persoon,Jong volwassen,Portret,Geluk,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Brievenbak,Bureau,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jersey City,Kantoorartikel,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Mooie mensen,New Jersey,Portretfoto,Potlood,Stralende lach,Succes,Techniek,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Werkneemster,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography