Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman sitting confidently at desk : Stockfoto

Businesswoman sitting confidently at desk

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108216170
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.615 x 3.789 px (39,07 x 32,08 cm) - 300 dpi - 7,29 MB
Release-informatie:
Model release
Businesswoman Sitting Confidently At Desk Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Brievenbak,Bureau,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Horizontaal,In de camera kijken,Jersey City,Jong volwassen,Kantoor,Kantoorartikel,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Mensen,Mooie mensen,New Jersey,Portret,Portretfoto,Potlood,Stralende lach,Succes,Techniek,Trots,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Werkneemster,Zakelijke kleding,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography