Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman sitting at workstation looking out : Stockfoto
Mature businesswoman sitting at workstation looking out office window

Businesswoman sitting at workstation looking out

Bijschrift:
Mature businesswoman sitting at workstation looking out office window
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
131192914
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 9,56 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswoman Sitting At Workstation Looking Out Stockfoto 131192914Zakenvrouw,Autoriteit,Beschouwing,55-59 jaar,Driekwartlengte,Mensen,Oudere volwassenen,Prestatie,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Bureau,Dienstverlening,Door het raam kijken,Eén persoon,Horizontaal,Kantoor,Vertrouwen,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Begeleiding,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Gelijkheid,Goed gekleed,Grijs haar,Groot bedrijf,Halsketting,Inspiratie,Kleurenfoto,Kort haar,Leiderschap,Leunen,Onafhankelijkheid,Ondersteunen,Ondersteuning,Seattle,Succes,Toewijding,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Volwassen,Werkneemster,Wijsheid,Zelfvertrouwen,Zitten,ZonlichtPhotographer Collection: Taxi Thomas M. Barwick INCMature businesswoman sitting at workstation looking out office window