businesswoman sitting at desk in office : Stockfoto
businesswoman sitting at desk in office, talking on the phone


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman sitting at desk in office

Credits: 
Kathrin Ziegler
Bijschrift:
businesswoman sitting at desk in office, talking on the phone
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767231
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.126 x 3.417 px (43,40 x 28,93 cm) - 300 dpi - 7,27 MB
Businesswoman Sitting At Desk In Office StockfotoZitten,Kantoor,Klein bedrijf,Bureau,Techniek,Zakenvrouw,Bureaustoel,Telefoon gebruiken,Groot bedrijf,Klein kantoor,Architect,Kleurenfoto,Volwassen,Werken,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Architecte,Aspiraties,Bedrijfsleven,Beieren,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Computermonitor,Driekwart voorkant,Duitsland,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Horizontaal,Informeel zakelijk,Mensen,Mid-volwassen,München,Netjes informeel,Praten,Vaste telefoon,Verlicht,Werkneemster,Zakenpersoon,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Zieglerbusinesswoman sitting at desk in office, talking on the phone