Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
businesswoman sitting at desk in office : Stockfoto
businesswoman sitting at desk in office, talking on the phone

Businesswoman sitting at desk in office

Credits: 
Kathrin Ziegler
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
businesswoman sitting at desk in office, talking on the phone
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767231
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.126 x 3.417 px (43,40 x 28,93 cm) - 300 dpi - 7,27 MB
Release-informatie:
Model en property release
Businesswoman Sitting At Desk In Office Stockfoto35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Architect,Architecte,Aspiraties,Bedrijfsleven,Beieren,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Bureaustoel,Communicatie,Computermonitor,Driekwart voorkant,Duitsland,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Groot bedrijf,Horizontaal,Informeel zakelijk,Kantoor,Klein bedrijf,Klein kantoor,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,München,Netjes informeel,Praten,Techniek,Telefoon gebruiken,Vaste telefoon,Verlicht,Volwassen,Werken,Werkneemster,Zakelijke kleding,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Zieglerbusinesswoman sitting at desk in office, talking on the phone