Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman sitting at desk in office : Stockfoto

Businesswoman sitting at desk in office

Credits: 
Zero Creatives
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
129944097
Collectie:
Cultura
Businesswoman Sitting At Desk In Office StockfotoLaptop,Marketing,Internet,Glimlachen,Op de rug gezien,Volwassen vrouwen,Werken,Zakenman,50-54 jaar,Vergadering,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Communicatie,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Gemak,Groot bedrijf,Horizontaal,Kaapstad,Kantoor,Kleurenfoto,Laptop,Luisteren,Mannen,Medewerker,Mensen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Over shoulder,Pen,Planning,Praten,Techniek,Twee personen,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrolijk,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,Zitten,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Cultura