Businesswoman reads email : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman reads email

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155379695
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 9,67 MB
Businesswoman Reads Email StockfotoKantoor,Lezen,Werken,Alleen vrouwen,Beroep,Internet,Werkplaats,Oregon,Portland - Oregon,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Bedrijfsstrategie,Binnenopname,Concentratie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Groot bedrijf,Horizontaal,Jong volwassen,Kantoorartikel,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke nek,Mensen,Onderdeel van,Planning,Portretfoto,Spontaan,Strategie,Techniek,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone Reza Estakhrian