Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman reading newspaper : Stockfoto

Businesswoman reading newspaper

Credits: 
Joerg Steffens
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95012058
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Reading Newspaper StockfotoBeurs,Volwassen vrouwen,Krant,Lezen,Zitten,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Kantoor,Koersinformatie,Omlaag kijken,Financieel beroep,Alleen vrouwen,Binnenopname,Europese etniciteit,Eén persoon,Financiën,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Investering,Kaapstad,Roodhoofd,Tekstveld,Vasthouden,Volwassen,Werkneemster,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images