Businesswoman reading article on internet : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman reading article on internet

Credits: 
Tooga
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154191155
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.010 x 3.514 px (42,42 x 29,75 cm) - 300 dpi - 4,63 MB
Businesswoman Reading Article On Internet StockfotoKoffie,Bank,Koffiepauze,Laptop,Zakenvrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Zitten,Bedrijfsleven,Buitenopname,Stad,Wegwerpbeker,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Draagbaarheid,Eén persoon,Jong volwassen,Onderweg,Zakenpersoon,20-24 jaar,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Escapisme,Fotografie,Gebouw exterieur,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,Laptop,Mensen,Muur,Professioneel beroep,Stad New York,Verenigde Staten,Volwassen,WerkneemsterPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.