Businesswoman opening door at end of stairway leading to the sky : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman opening door at end of stairway leading to the sky

Credits: 
Martin Barraud
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88586480
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.619 x 4.825 px (30,64 x 40,85 cm) - 300 dpi - 4,2 MB
Businesswoman Opening Door At End Of Stairway Leading To The Sky StockfotoDeur,Open,Bedrijfsleven,Volwassen vrouwen,Vooruitgang,Trappen,Alleen vrouwen,Klimmen,Succes,Aspiraties,Gelegenheid,Klimsport,Prestatie,Moed,Verwachting,Mensen,Raadsel,Afgelegen,Dag,Pak,Alleen één vrouw,Eén persoon,Jong volwassen,Natuur,Van de zijkant,Volwassen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Begrippen en thema's,Buitenopname,Compleet pak,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Kaapstad,Kleurenfoto,Milieu,Promotie - Werkgelegenheid,Tekstveld,Ten voeten uit,Verticaal,Werkneemster,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Stone