Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman looking out window on train, close-up : Stockfoto
Laptop in foreground

Businesswoman looking out window on train, close-up

Credits: 
Peter Cade
Bijschrift:
Laptop in foreground
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200507000-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 4,72 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businesswoman Looking Out Window On Train Closeup StockfotoRaam,Door het raam kijken,Trein,Stad,Volwassen vrouwen,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Blauwe ogen,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Focus op achtergrond,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Onderdeel van,Reizen,Staat New York,Vervoer,Vrouwelijk,Werkneemster,Zakenreis,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Laptop in foreground