Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman looking at cityscape : Stockfoto

Businesswoman looking at cityscape

Credits: 
Ghislain and Marie David de Lossy
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136148149
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.201 x 3.468 px (44,04 x 29,36 cm) - 300 dpi - 5,79 MB
Release-informatie:
Model en property release
Businesswoman Looking At Cityscape Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,België,Beschouwing,Beslissingen,Binnenopname,Bovenlichaam,Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Dag,Door het raam kijken,Eén persoon,Fotografie,Geduld,Glas,Hoofdstad,Horizontaal,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Raam,Staan,Stadsbeeld,Stadsleven,Transparant,Van de zijkant,Verwachting,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Werkplek,Zakelijke kleding,ZakenvrouwPhotographer Collection: The Image Bank G&M David de Lossy