Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman leaving for work, using mobile phone : Stockfoto
Phoenix, Arizona, USA

Businesswoman leaving for work, using mobile phone

Credits: 
Dana Menussi
Bijschrift:
Phoenix, Arizona, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200372503-003
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.885 x 4.783 px (32,89 x 40,50 cm) - 300 dpi - 15,5 MB
Businesswoman Leaving For Work Using Mobile Phone StockfotoVerlaten,Bungalow,Eén persoon,Goed gekleed,Oprit,Staan,Ten voeten uit,Wegkijken,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Arizona,Attaché,Bedrijfsleven,Blouse,Bruin haar,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Haar naar achteren,Kleurenfoto,Mobiele telefoon,Modern,Onderdeel van een serie,Onderweg,Overhemd,Rok,Routine,Telefoon gebruiken,Vasthouden,Verticaal,Werkneemster,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,ZonnebrilPhotographer Collection: The Image Bank Phoenix, Arizona, USA