Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman in elevator with hand on chin, looking up : Stockfoto

Businesswoman in elevator with hand on chin, looking up

Credits: 
Erin Patrice O'Brien
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200289538-005
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.839 x 4.770 px (32,50 x 40,39 cm) - 300 dpi - 7,51 MB
Businesswoman In Elevator With Hand On Chin Looking Up StockfotoLift,Jurk,Ten voeten uit,Frontaal,Gevangen,Omhoog kijken,Ongerust,Staan,Eén persoon,Ongerustheid,Fobie,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Beschouwing,Geduld,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Rood,Afro-Amerikaanse etniciteit,Claustrofobie,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Emotionele stress,Fotografie,Gemengde afkomst,Haar naar achteren,Kin in de hand,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Overwerkt,Verticaal,WerkneemsterPhotographer Collection: The Image Bank