Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman in elevator with hand on chin, looking up : Stockfoto

Businesswoman in elevator with hand on chin, looking up

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200289538-005
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Erin Patrice O'Brien
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.839 x 4.770 px (32,50 x 40,39 cm) - 300 dpi - 7,51 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswoman In Elevator With Hand On Chin Looking Up Stockfoto 200289538-005Lift,Gevangen,Fobie,Ongerustheid,Ten voeten uit,Zakenvrouw,Omhoog kijken,Staan,Jurk,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,30-34 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Claustrofobie,Emotionele stress,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geduld,Gemengde afkomst,Haar naar achteren,Kin in de hand,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Ongerust,Overwerkt,Rood,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank