Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman in elevator with hand on chin, looking up : Stockfoto

Businesswoman in elevator with hand on chin, looking up

Credits: 
Erin Patrice O'Brien
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200289538-005
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.839 x 4.770 px (32,50 x 40,39 cm) - 300 dpi - 7,51 MB
Release-informatie:
Model release
Businesswoman In Elevator With Hand On Chin Looking Up Stockfoto30-34 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Claustrofobie,Emotionele stress,Eén persoon,Fobie,Fotografie,Frontaal,Geduld,Gemengde afkomst,Gevangen,Haar naar achteren,Jurk,Kin in de hand,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lift,Omhoog kijken,Onderdeel van een serie,Ongerust,Ongerustheid,Overwerkt,Rood,Staan,Ten voeten uit,Verticaal,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: The Image Bank