Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman holding picture of frustrated face : Stockfoto

Businesswoman holding picture of frustrated face

Credits: 
Robert Daly
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
85406939
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Holding Picture Of Frustrated Face Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Dag,Driekwartlengte,Emoties,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Fronsen,Frontaal,Frustratie,Goed gekleed,Grimassen,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Humor,Illustratie,Illustratietechniek,Irritatie,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Masker,Mensen,Mislukking,Ongerustheid,Overwerkt,Speels,Tekening,Vasthouden,Verbergen,Verdriet,Verduisterd gezicht,Verlegen,Vermomming,Verrassing,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werkneemster,Woede,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: OJO Images