Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman holding laptop in conference room : Stockfoto

Businesswoman holding laptop in conference room

Credits: 
Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
84743431
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Holding Laptop In Conference Room StockfotoVolwassen vrouwen,Modieus,Collegezaal,Houding,Alleen vrouwen,Kantoor,Beroep,Eén persoon,In de camera kijken,Laptop,Spanje,Vasthouden,Europese etniciteit,Jong volwassen,Rood,Staan,Vergaderruimte,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Granada Provincie,Groot bedrijf,Horizontaal,Jurk,Kleurenfoto,Mensen,Mode,Modern,Portret,Professioneel beroep,Serieus,Stoel,Techniek,Volwassen,Werkneemster,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,ZitmeubelsPhotographer Collection: OJO Images