Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman holding laptop in conference room : Stockfoto

Businesswoman holding laptop in conference room

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
84743431
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Tom Merton
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswoman Holding Laptop In Conference Room Stockfoto 84743431Modieus,Volwassen vrouwen,Kantoor,Beroep,Eén persoon,In de camera kijken,Laptop,Spanje,Vasthouden,Alleen vrouwen,Europese etniciteit,Houding,Jong volwassen,Rood,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Collegezaal,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Granada Provincie,Groot bedrijf,Horizontaal,Jurk,Kleurenfoto,Mensen,Mode,Modern,Portret,Professioneel beroep,Serieus,Staan,Stoel,Techniek,Vergaderruimte,Volwassen,Werkneemster,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,ZitmeubelsPhotographer Collection: OJO Images