Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman holding digital tablet : Stockfoto

Businesswoman holding digital tablet

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157002077
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
rolfo
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 3,07 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businesswoman Holding Digital Tablet Stockfoto 157002077Bedrijfsleven,Tablet-pc,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blazer,Blond haar,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Formele kleding,Fotografie,Geluk,Groot bedrijf,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Omlaag kijken,Oostenrijk,Portretfoto,Pret,Stralende lach,Techniek,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Vorarlberg,Vrolijk,Zakenvrouw,ZonlichtPhotographer Collection: Moment © 2012 rolfo