Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman holding a brochure at desk : Stockfoto

Businesswoman holding a brochure at desk

Credits: 
Image Source
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
71929985
Collectie:
Stockbyte
Businesswoman Holding A Brochure At Desk StockfotoAfbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Apparatuur,Bedrijfsleven,Beroep,Buitenopname,Bureau,Computer,Computeren,Dag,Desktop-pc,Etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezichtsuitdrukking,Goed gekleed,Groot bedrijf,Jong volwassen,Kantoor,Kassapersoneel,Kleurenfoto,Lezen,Marketing,Menselijke leeftijd,Mensen,Portretfoto,Profiel,Stad,Techniek,Telefoon,Typen,Van de zijkant,Verkoopberoep,Verkoopster,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,Werkneemster,Zakenpersoon,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Stockbyte