Businesswoman hand reaching out of pile of spam envelopes and holding e-mail envelope : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman hand reaching out of pile of spam envelopes and holding e-mail envelope

Credits: 
Tim Robberts
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069987b-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 7,23 MB
Businesswoman Hand Reaching Out Of Pile Of Spam Envelopes And Holding Email Envelope StockfotoSpam,Post,Emotionele stress,Overmaat,Internet,Kantoor,Correspondentie,Bedrijfsleven,Chaos,Humor,Mensen,Ontdekking,Strijd,Alleen vrouwen,Begraven,Hoop,Ongemak,Rommelig,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Communicatie,Envelop,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frome,Groot-Brittannië,Handen in de lucht,Idee,Inspanning,Jong volwassen,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Oplossing,Overwerkt,Papierwerk,Tapijt,Techniek,Uithoudingsvermogen,Vastberadenheid,Vasthouden,Verticaal,Vloerbedekking,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Westers schrift,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone