Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman giving presentation : Stockfoto

Businesswoman giving presentation

Credits: 
Getty Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB26045
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.063 x 4.537 px (34,40 x 38,41 cm) - 300 dpi - 4,33 MB
Release-informatie:
Model release
Businesswoman Giving Presentation StockfotoAlleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Collega,Communicatie,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Kleurenfoto,Lessenaar,Luisteren,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Praten,Presentatie,Publiek,Redenaar,Seminar,Staan,Succes,Teamwerk,Verticaal,Visuele hulpmiddelen,Zakelijke bijeenkomst,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenpersoon,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank