Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman giving presentation standing by flipchart : Stockfoto
Focus on businesswoman.

Businesswoman giving presentation standing by flipchart

Credits: 
John Rowley
Bijschrift:
Focus on businesswoman.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
200311539-001
Collectie:
Photodisc
Businesswoman Giving Presentation Standing By Flipchart StockfotoPresentatie,Blond haar,Kantoor,Kijken naar,25-29 jaar,45-49 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Collega,Communicatie,Deskundigheid,Directeur,Drie personen,Driekwartlengte,Een groep mensen,Flip-over,Fotografie,Gebaren,Goed gekleed,Groot bedrijf,Jak,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lang haar,Marketing,Medewerker,Mensen,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Planning,Portretfoto,Rok,Staan,Strategie,Uitleggen,Verkooppraatje,Verticaal,Wit,Witte boorden werker,Zakenman,Zakenvrouw,Zitten,ZwartPhotographer Collection: Photodisc Focus on businesswoman.