Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman Getting Pushed in a Chair : Stockfoto
Two office workers act playfully in the office with the pushing his colleague in a rolling chair. Horizontal shot.

Businesswoman Getting Pushed in a Chair

Credits: 
Thomas_EyeDesign
Bijschrift:
Two office workers act playfully in the office with the pushing his colleague in a rolling chair. Horizontal shot.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
125144376
Collectie:
Vetta

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businesswoman Getting Pushed In A Chair StockfotoKantoor,Pret,Volwassen vrouwen,Beroep,Stoel,Bureaustoel,Mensen,Ondeugendheid,Duwen,Mannen,Beweging,Geluk,Jong volwassen,Extatisch,Lachen,Bedrijfsleven,Laptop,Speels,Zitten,Bewogen,Opwinding,Vitaliteit,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Alleen vrouwen,Plezier,Spelen,Communicatie,Twee personen,Succes,Activiteit,Activiteit - Bewegen,Glimlachen,Van de zijkant,Zakenman,Zitmeubels,20-29 jaar,Aantal mensen,Activiteit - Bewegingloos,Afbeelding,Alle mensen,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Apparatuur,Begrippen en thema's,Binnenopname,Bouwwerk,Compositie,Dag,Decor,Deskundigheid,Door mensen gemaakt,Draadloze technologie,Emoties,Fotografie,Gezichtsuitdrukking,Horizontaal,Huishoudelijke apparatuur,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laptop,Lichaamsbeweging,Lichaamshouding,Menselijk geslacht,Menselijke eigenschap,Menselijke leeftijd,Menselijke rol,Meubels,Omgeving,Positieve emotie,Professioneel beroep,Saamhorigheid,Standpunt,Techniek,Tekstveld,Ten voeten uit,Thema,Verbinding,Volwassen,Vorm van communicatie,Vrouwelijk,Wegkijken,Werkplaats,Witte boorden werker,Zakenpersoon,ZakenvrouwPhotographer Collection: Vetta Thomas_EyeDesignTwo office workers act playfully in the office with the pushing his colleague in a rolling chair. Horizontal shot.