Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman dissatisfied with businessman's performance : Stockfoto

Businesswoman dissatisfied with businessman's performance

Credits: 
Brand X Pictures
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
78321896
Collectie:
Stockbyte
Businesswoman Dissatisfied With Businessmans Performance Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,Aan het werk,Armen in de zij,Assertiviteit,Autoriteit,Bazig,Bedrijfsleven,Binnenopname,Blond haar,Depressie,Draadloze technologie,Emotionele stress,Europese etniciteit,Frustratie,Gebaren,Gezichtsuitdrukking,Groot bedrijf,Handen op de heupen,Hoog,Irritatie,Laptop,Laptop,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Mislukking,Misnoegd,Ongeduldig,Overstuur,Overwerkt,Staan,Teleurstelling,Twee personen,Verdriet,Verticaal,Volwassen,Wegkijken,Zakenman,Zakenpersoon,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Stockbyte