Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman adjusting tie : Stockfoto

Businesswoman adjusting tie

Credits: 
Joerg Steffens
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95011981
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Adjusting Tie StockfotoVolwassen vrouwen,Das,Knopen,Aankleden,Eén persoon,Bedrijfsleven,Cool,Alleen vrouwen,Europese etniciteit,Kleurenfoto,Bijstellen,Houding,Mensen,Serieus,Zakenvrouw,Overhemd en stropdas,Roodhoofd,Schoonheid,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Close-up,Dag,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Jong volwassen,Kaapstad,Nauwkeurigheid,Ochtend,Portretfoto,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Voorbereiding,Werkneemster,Zelfvertrouwen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images