Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesspeople using hi-tech computer monitor : Stockfoto

Businesspeople using hi-tech computer monitor

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88586525
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Wu Tao
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.824 x 3.622 px (40,84 x 30,67 cm) - 300 dpi - 9,72 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesspeople Using Hitech Computer Monitor Stockfoto 88586525Futuristisch,Touchscreen,Mensen,Computermonitor,Globale communicatie,Internationaal bedrijf,Techniek,Bedrijfsleven,Globaal,Verbinding,Volwassen vrouwen,Interactief,Aanraken,Reiken,Zakenvrouw,Twee personen,Vooruitgang,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Begrippen en thema's,Binnenopname,Digitaal beeld,Digitaal samengesteld beeld,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaart,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Toegankelijkheid,Van de zijkant,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Stone