Businesspeople using hi-tech computer monitor : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesspeople using hi-tech computer monitor

Credits: 
Wu Tao
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88586525
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.824 x 3.622 px (40,84 x 30,67 cm) - 300 dpi - 9,72 MB
Businesspeople Using Hitech Computer Monitor StockfotoFuturistisch,Touchscreen,Computermonitor,Techniek,Bedrijfsleven,Internationaal bedrijf,Globaal,Volwassen vrouwen,Aanraken,Mensen,Alleen vrouwen,Interactief,Reiken,Twee personen,Verbinding,Zakenvrouw,Digitaal samengesteld beeld,Digitaal beeld,Europese etniciteit,Jong volwassen,Kaart,Volwassen,Vooruitgang,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Begrippen en thema's,Binnenopname,Driekwartlengte,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Toegankelijkheid,Van de zijkant,Werkneemster,ZittenPhotographer Collection: Stone