Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesspeople smiling at desk : Stockfoto

Businesspeople smiling at desk

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
85406815
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Sam Edwards
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesspeople Smiling At Desk Stockfoto 85406815Deskundigheid,Mensen,Teamwerk,Afbeelding,Beroep,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Een groep mensen,30-34 jaar,Mannen,Ontwikkeling,Tekstveld,Verandering,Architect,Planning,Zakenman,30-39 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Architectuur,Begin,Binnenopname,Blauwdruk,Bureau,Collega,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Kantoor,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Londen - Engeland,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Modern,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Overhemd en stropdas,Portret,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Van de zijkant,Vergadering,Vier personen,Volwassen,Vooruitgang,Werken,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images