Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesspeople in conference room : Stockfoto

Businesspeople in conference room

Credits: 
ImagesBazaar
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109379345
Collectie:
Images Bazaar
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 6,69 MB
Businesspeople In Conference Room StockfotoVergadering,Computermonitor,Kantoor,Vergaderruimte,Wijzen,Uitleggen,Zakenbijeenkomst,Bedrijfsleven,Groot bedrijf,Planning,Conferentietafel,Indiase etniciteit,20-24 jaar,25-29 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,Aan het werk,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Draadloze technologie,Formele kleding,Fotografie,Goed gekleed,Gurgaon,Haryana,Horizontaal,India,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kijken,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Leiderschap,Leren,Lezen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Middelgrote groep mensen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Pak,Teamwerk,Techniek,Volwassen,Zakenman,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Images Bazaar