Businessmen walking by mannequins worker : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessmen walking by mannequins worker

Credits: 
Howard Berman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069753d-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.550 x 3.869 px (38,52 x 32,76 cm) - 300 dpi - 14,5 MB
Businessmen Walking By Mannequins Worker StockfotoWinkeldisplay,Mannequin,Winkel,Raam,Advertentie,Detailhandel,Staan,Bedrijfsleven,Dragen,Studiofoto,Ten voeten uit,Alleen mannen,Mensen,Drie personen,Een groep mensen,Goed gekleed,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Collega,Compleet pak,Driekwartlengte,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Horizontaal,Keukentrap,Kleurenfoto,Koffer,Medewerker,Mid-volwassen,Middelste deel,Oudere volwassenen,Tekst,Vasthouden,Veleiding,Volwassen,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,Wandelen,Westers schrift,ZakenmanPhotographer Collection: Stone