Businessmen talking at bar : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessmen talking at bar

Credits: 
PM Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200196190-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.440 x 3.787 px (37,59 x 32,06 cm) - 300 dpi - 5,54 MB
Businessmen Talking At Bar Stockfoto 200196190-001Bar - tapkast,Vriendschap,Alleen mannen,Een groep mensen,Drinken,Mensen,Na werktijd,Bedrijfsleven,Nacht,Zakenman,Praten,Pak,Sociale bijeenkomst,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Alcohol,Happy Hour,Netwerken,Binnenopname,Goed gekleed,Vrije tijd,Glas,Glimlachen,Nachtleven,Vrijetijdsbesteding,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Das,Fotografie,Horizontaal,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van een serie,Overhemd,Saamhorigheid,Vasthouden,VrolijkPhotographer Collection: Stone