Businessmen talking at bar : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessmen talking at bar

Credits: 
PM Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200196190-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.440 x 3.787 px (37,59 x 32,06 cm) - 300 dpi - 5,54 MB
Businessmen Talking At Bar StockfotoBar - tapkast,Vriendschap,Alleen mannen,Drinken,Een groep mensen,Na werktijd,Bedrijfsleven,Mensen,Nacht,Pak,Praten,Zakenman,Alcohol,Sociale bijeenkomst,Happy Hour,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Netwerken,Vrije tijd,Binnenopname,Goed gekleed,Glas,Glimlachen,Nachtleven,Saamhorigheid,Vrijetijdsbesteding,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Das,Fotografie,Horizontaal,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van een serie,Overhemd,Vasthouden,VrolijkPhotographer Collection: Stone