Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessmen playing basketball on lunch break : Stockfoto

Businessmen playing basketball on lunch break

Credits: 
Deniz Saylan-Rommel
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
113973123
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
6.048 x 4.032 px (51,21 x 34,14 cm) - 300 dpi - 12,9 MB
Release-informatie:
Model release
Businessmen Playing Basketball On Lunch Break Stockfoto30-34 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Basketbal,Basketbal,Bedrijfsleven,Beweging,Buigen,Buitenopname,Dag,Das,Driekwartlengte,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Inspanning,Kleurenfoto,Koffiepauze,Londen - Engeland,Lunchpauze,Mannelijk,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Muur,Onscherpe achtergrond,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Overhemd,Plezier,Pret,Saamhorigheid,Spelen,Sport,Vier personen,Vitaliteit,Volwassen,Vrije tijd,Zakenman,newpremiumukPhotographer Collection: The Image Bank Deniz Saylan