Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessmen in meeting, one with hands together : Stockfoto

Businessmen in meeting, one with hands together

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200535429-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.167 x 4.134 px (35,28 x 35,00 cm) - 300 dpi - 18,5 MB
Businessmen In Meeting One With Hands Together StockfotoVergadering,Kantoor,Mannen,Close-up,Desktop-pc,Twee personen,Alleen mannen,Bureau,Praten,45-49 jaar,Afbeelding,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,Communicatie,De stad Los Angeles,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Onderdeel van,Oudere volwassenen,Plafond,Scherpte,Stem,Techniek,Verenigde Staten,Verlicht,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank