Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessmen in meeting, one with hands together : Stockfoto

Businessmen in meeting, one with hands together

Credits: 
Reza Estakhrian
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200535429-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.167 x 4.134 px (35,28 x 35,00 cm) - 300 dpi - 18,5 MB
Release-informatie:
Model release
Businessmen In Meeting One With Hands Together Stockfoto45-49 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Californië,Close-up,Communicatie,De stad Los Angeles,Desktop-pc,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mannelijk,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Onderdeel van,Oudere volwassenen,Plafond,Praten,Scherpte,Stem,Techniek,Twee personen,Verenigde Staten,Vergadering,Verlicht,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank