Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessmen in meeting, low angle view (focus on legs under table) : Stockfoto

Businessmen in meeting, low angle view (focus on legs under table)

Credits: 
Reza Estakhrian
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200130470-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.835 x 3.758 px (40,94 x 31,82 cm) - 300 dpi - 9,62 MB
Release-informatie:
Model release
Businessmen In Meeting Low Angle View StockfotoAfbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Bestuursvoorzitter,Binnenopname,Brainstormen,Broek,Bureaustoel,Collega,Conferentietafel,Dag,Discussie,Driekwartlengte,Een groep mensen,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Korrelig,Laag camerastandpunt,Medewerker,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Middelgrote groep mensen,Nette schoen,Onderste deel,Onherkenbaar persoon,Op de rug gezien,Op ooghoogte,Planning,Strategie,Tapijt,Teamwerk,Vergadering,Vergaderruimte,Volwassen,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank