Businessmen chatting in front of world map. : Stockfoto

Businessmen chatting in front of world map.

Credits: 
Ezra Bailey
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
170112592
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.279 x 3.519 px (44,70 x 29,79 cm) - 300 dpi - 3,44 MB
Businessmen Chatting In Front Of World Map Stockfoto 170112592Discussie,Praten,Zakenman,Twee personen,Bedrijfsleven,Staan,Ten voeten uit,Mensen,Alleen mannen,Witte achtergrond,Gezicht aan gezicht,Studiofoto,Horizontaal,Overhemd,Compleet pak,Formele kleding,Gebaren,Londen - Engeland,Volwassen,30-34 jaar,Glimlachen,Idee,Leiderschap,Ondersteuning,Succes,Voor,Wereldkaart,Alleen mid-volwassen mannen,Alleen volwassenen,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Hemden en shirts,Individualiteit,Inspiratie,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Samenwerking,Teamwerk,Verbinding,Wijsheid,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Oli Kellett