Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessmen and woman holding meeting : Stockfoto

Businessmen and woman holding meeting

Credits: 
Karen Moskowitz
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200165803-008
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.275 x 4.231 px (36,20 x 35,82 cm) - 300 dpi - 7,19 MB
Release-informatie:
Model en property release
Businessmen And Woman Holding Meeting Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,55-59 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Assertiviteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Communicatie,Conferentietafel,Conflict,Confrontatie,Discussie,Een groep mensen,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Goed gekleed,Handgebaar,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Luisteren,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Over shoulder,Praten,Ruziemaken,Vergadering,Vergaderruimte,Vier personen,Vrijetijdskleding,Werken,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank