Businessman with smartphone looking out of window : Stockfoto
Shot in higtech meetingroom

Businessman with smartphone looking out of window

Credits: 
Klaus Vedfelt
Bijschrift:
Shot in higtech meetingroom
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
139094657
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 9,05 MB
Businessman With Smartphone Looking Out Of Window Stockfoto 139094657Rood,Bedrijfsleven,Mensen,Modern,Vergaderruimte,Werken,Alleen volwassenen,Communicatie,Groot bedrijf,Zakenman,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bureaustoel,Conferentietafel,Dag,De weg voorwaarts,Denemarken,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glas,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Kopenhagen,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Mobiele telefoon,Pak,Solitair,Sontregio,Staan,Telefoon gebruiken,Ten voeten uit,Verbinding,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Klaus VedfeltShot in higtech meetingroom