Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman with briefcase crossing street at zebra crossing : Stockfoto
New York City, New York, USA

Businessman with briefcase crossing street at zebra crossing

Credits: 
Brick House Pictures
Bijschrift:
New York City, New York, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200491404-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.113 x 3.417 px (43,29 x 28,93 cm) - 300 dpi - 7,13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman With Briefcase Crossing Street At Zebra Crossing StockfotoZebrapad,Oversteken,Attaché,Stad New York,Wandelen,Zakenman,Zonnebril,Van de zijkant,Mannen,Weg,Eén persoon,Frontaal,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Auto,Bedrijfsleven,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen op de achtergrond,Ten voeten uit,Vasthouden,Verenigde Staten,Vervoer,Vervoermiddel,WegkijkenPhotographer Collection: The Image Bank New York City, New York, USA