Businessman using mobile phone looking through window, close-up : Stockfoto

Businessman using mobile phone looking through window, close-up

Credits: 
Bambu Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10066079d-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 7,32 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman Using Mobile Phone Looking Through Window Closeup Stockfoto sb10066079d-001Close-up,Polshorloge,Kantoor,Telefoon gebruiken,Zakenman,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mobiele telefoon,Onderdeel van,Portretfoto,Raam,Staan,Techniek,Vasthouden,Verbinding,Vergaderruimte,Weerkaatsing,WolkenkrabberPhotographer Collection: The Image Bank