Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman using mobile phone looking through window, close-up : Stockfoto

Businessman using mobile phone looking through window, close-up

Credits: 
Bambu Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10066079d-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 7,32 MB
Businessman Using Mobile Phone Looking Through Window Closeup StockfotoPolshorloge,Close-up,Telefoon gebruiken,Zakenman,Kantoor,Onderdeel van,Raam,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mobiele telefoon,Portretfoto,Staan,Techniek,Vasthouden,Verbinding,Vergaderruimte,Weerkaatsing,WolkenkrabberPhotographer Collection: The Image Bank