Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
businessman using a laptop in an office : Stockfoto

Businessman using a laptop in an office

Credits: 
George Doyle
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
stk309067rkn
Collectie:
Stockbyte
Businessman Using A Laptop In An Office StockfotoLaptop,Zakenman,Bedrijfsleven,Kantoor,Werken,Beschouwing,Eén persoon,Bureau,Serieus,Bril,Europese etniciteit,Zitten,35-39 jaar,Blauw,Techniek,Groot bedrijf,Raam,Alleen één man,Bovenlichaam,Horizontaal,Glas,Open,Weerkaatsing,Grijs haar,Overhemd,30-39 jaar,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Frontaal,Kin in de hand,Laptop,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bureaustoel,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Stoel,WerkplaatsPhotographer Collection: Stockbyte