Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman touching on a virtualboard : Stockfoto
Businessman touching 'start' on futuristic virtual touch screen interface.

Businessman touching on a virtualboard

Credits: 
Kutay Tanir
Bijschrift:
Businessman touching 'start' on futuristic virtual touch screen interface.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
138527273
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman Touching On A Virtualboard Stockfoto 138527273Techniek,Futuristisch,Touchscreen,Bedrijfsleven,Zakenman,Aanraken,Digitaal samengesteld beeld,Identiteit,Mensen,Alleen mannen,Europese etniciteit,Eén persoon,Groot bedrijf,Toegankelijkheid,Verbinding,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Compleet pak,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Houding,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Middelste deel,Staan,Studiofoto,Tekst,Turkije,Volwassen,Witte achtergrondPhotographer Collection: Photodisc Kutay TanirBusinessman touching 'start' on futuristic virtual touch screen interface.