Businessman standing in office hallway : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman standing in office hallway

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114579294
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 7,45 MB
Businessman Standing In Office Hallway StockfotoTen voeten uit,Pak,Zakenman,Staan,Portret,In de camera kijken,Kantoor,Bedrijfsleven,Alleen mannen,Cool,Frontaal,Eén persoon,40-44 jaar,Gang,Zelfvertrouwen,Goed gekleed,Autoriteit,Groot bedrijf,Mensen,Bril,Succes,Binnenopname,Oudere volwassenen,Toewijding,Verticaal,Aspiraties,Deskundigheid,Individualiteit,Opvallen in een menigte,Verantwoordelijkheid,Alleen één man,Onafhankelijkheid,Vastberadenheid,Ondersteuning,Handen in de zakken,Motivatie,Roodhoofd,Seattle,Betrouwbaarheid,Echte mensen,Fotografie,Leiderschap,Prestatie,Vertrouwen,Volwassen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Eerlijkheid,Kleurenfoto,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC