Businessman standing in office hallway : Stockfoto

Businessman standing in office hallway

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
114579294
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 7,45 MB
Businessman Standing In Office Hallway Stockfoto 114579294Pak,Ten voeten uit,Zakenman,Staan,Portret,In de camera kijken,Kantoor,Bedrijfsleven,Alleen mannen,Frontaal,Cool,Eén persoon,40-44 jaar,Gang,Autoriteit,Goed gekleed,Zelfvertrouwen,Bril,Mensen,Binnenopname,Groot bedrijf,Verticaal,Oudere volwassenen,Succes,Verantwoordelijkheid,Alleen één man,Onafhankelijkheid,Opvallen in een menigte,Individualiteit,Ondersteuning,Aspiraties,Handen in de zakken,Roodhoofd,Toewijding,Deskundigheid,Echte mensen,Fotografie,Leiderschap,Prestatie,Vastberadenheid,Vertrouwen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Betrouwbaarheid,Eerlijkheid,Kleurenfoto,Motivatie,Seattle,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC