Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman speaking at podium : Stockfoto

Businessman speaking at podium

Credits: 
ColorBlind Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200349862-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 3,32 MB
Release-informatie:
Model en property release
Businessman Speaking At Podium Stockfoto55-59 jaar,Achter,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bril,Communicatie,Conventiecentrum,Eén persoon,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Grijs,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lessenaar,Microfoon,Onderdeel van een serie,Pak,Portretfoto,Presentatie,Redenaar,Seminar,Staan,Tekstveld,Verticaal,Wegkijken,Zakelijke bijeenkomst,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank