Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman sitting in discussion at workstation : Stockfoto
Young businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling

Businessman sitting in discussion at workstation

Bijschrift:
Young businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152220673
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 8,16 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businessman Sitting In Discussion At Workstation Stockfoto 152220673Jong volwassen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Deskundigheid,Echte mensen,Kantoor,Spontaan,Mensen,Geluk,Nieuw bedrijf,Intelligentie,Glimlachen,Zakenman,Bedrijfsleven,Eén persoon,Klein bedrijf,Bril,Aspiraties,Alleen mannen,Zelfvertrouwen,Wegkijken,Zitten,Kleine scherptediepte,25-29 jaar,Alleen één jonge man,Individualiteit,Onafhankelijkheid,Volwassen,Vreugde,Vrijetijdskleding,Alleen één man,Frontaal,Lang haar,Seattle,Binnenopname,Sik,Alleen volwassenen,Bruin haar,Dag,Fotografie,Geblokt,Gelegenheid,Goed nieuws,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Leiderschap,Ondersteuning,Plezier,Solitair,Toewijding,Verenigde Staten,Voorbereiding,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCYoung businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling