Businessman sitting in discussion at workstation : Stockfoto
Young businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman sitting in discussion at workstation

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Young businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152220673
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 8,16 MB
Businessman Sitting In Discussion At Workstation StockfotoJong volwassen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Spontaan,Kantoor,Mensen,Deskundigheid,Echte mensen,Geluk,Nieuw bedrijf,Glimlachen,Zakenman,Bedrijfsleven,Intelligentie,Eén persoon,Bril,Klein bedrijf,Wegkijken,Aspiraties,Zelfvertrouwen,Vrijetijdskleding,Alleen mannen,Individualiteit,Portretfoto,Frontaal,Onafhankelijkheid,Alleen één jonge man,25-29 jaar,Volwassen,Vreugde,Kleine scherptediepte,Lang haar,Zitten,Alleen één man,Plezier,Seattle,Sik,Solitair,Leiderschap,Binnenopname,Fotografie,Idee,Alleen volwassenen,Bruin haar,Dag,Geblokt,Gelegenheid,Goed nieuws,Horizontaal,Kleurenfoto,Ondersteuning,Toewijding,Verenigde Staten,Voorbereiding,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCYoung businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling