Businessman sitting in discussion at workstation : Stockfoto
Young businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling

Businessman sitting in discussion at workstation

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Young businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152220673
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 8,16 MB
Businessman Sitting In Discussion At Workstation Stockfoto 152220673Jong volwassen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Spontaan,Kantoor,Mensen,Deskundigheid,Echte mensen,Geluk,Nieuw bedrijf,Intelligentie,Glimlachen,Zakenman,Bedrijfsleven,Eén persoon,Bril,Klein bedrijf,Aspiraties,Zelfvertrouwen,Wegkijken,Alleen mannen,Alleen één jonge man,Onafhankelijkheid,Portretfoto,Vrijetijdskleding,Zitten,Kleine scherptediepte,Vreugde,Individualiteit,Volwassen,25-29 jaar,Frontaal,Solitair,Alleen één man,Lang haar,Seattle,Binnenopname,Sik,Alleen volwassenen,Bruin haar,Dag,Fotografie,Geblokt,Gelegenheid,Goed nieuws,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Leiderschap,Ondersteuning,Plezier,Toewijding,Verenigde Staten,Voorbereiding,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCYoung businessman sitting in discussion at workstation in high tech office smiling