Businessman sitting at desk in office : Stockfoto

Businessman sitting at desk in office

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
107670187
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.744 px (41,61 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,94 MB
Businessman Sitting At Desk In Office Stockfoto 107670187Klein bedrijf,Bedrijfsleven,Zakenman,Bureau,Portret,Kantoor,Baby Boomer,Vrijetijdskleding,Zitten,Echte mensen,Deskundigheid,Groot bedrijf,Oudere volwassenen,Seattle,Eerlijkheid,Mensen,Techniek,Afrikaanse etniciteit,Eén persoon,Vertrouwen,Zelfvertrouwen,Trots,Glimlachen,Onafhankelijkheid,Succes,Binnenopname,Bril,Verenigde Staten,Alleen mannen,Leiderschap,Vastberadenheid,55-59 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Aspiraties,Bureaustoel,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Prestatie,Raam,Toewijding,Verouderingsproces,Verwachting,Volwassen,WijsheidPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC