Businessman sitting at desk in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman sitting at desk in office

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107670187
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.744 px (41,61 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,94 MB
Businessman Sitting At Desk In Office StockfotoKlein bedrijf,Zakenman,Kantoor,Bureau,Portret,Bedrijfsleven,Vrijetijdskleding,Baby Boomer,Zitten,Oudere volwassenen,Deskundigheid,Echte mensen,Groot bedrijf,Techniek,Afrikaanse etniciteit,Zelfvertrouwen,Eerlijkheid,Mensen,Seattle,Verenigde Staten,Vertrouwen,Eén persoon,Leiderschap,Succes,Alleen mannen,Glimlachen,Trots,Binnenopname,Onafhankelijkheid,Bril,Driekwartlengte,Alleen één man,Alleen één oudere man,Raam,Vastberadenheid,Verwachting,55-59 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Aspiraties,Bureaustoel,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Prestatie,Toewijding,Verouderingsproces,Volwassen,WijsheidPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC