Businessman sitting alone in conference room : Stockfoto
Businessman sitting alone in conference room looking out


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman sitting alone in conference room

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Businessman sitting alone in conference room looking out
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
100478932
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.686 px (41,61 x 31,21 cm) - 300 dpi - 7,06 MB
Businessman Sitting Alone In Conference Room StockfotoKantoor,Cool,Eenzaamheid,Vergaderruimte,Ver,Bedrijfsleven,Eén persoon,Mensen,Solitair,Idee,Zakenman,Beschouwing,Groot bedrijf,Afbeelding,Binnenopname,Dagdromen,Techniek,Verwachting,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Concentratie,Echte mensen,Escapisme,Fotografie,Horizontaal,Kijken,Kleurenfoto,Mannelijk,Onafhankelijkheid,Oudere volwassenen,Portretfoto,Seattle,Twijfel,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,Vrouwelijk,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCBusinessman sitting alone in conference room looking out