Businessman searching in pile of shredded paper : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman searching in pile of shredded paper

Credits: 
Martin Barraud
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
113415260
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.730 x 3.694 px (40,05 x 31,28 cm) - 300 dpi - 5,77 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman Searching In Pile Of Shredded Paper StockfotoZoeken,Bukken,Recycling,Papier,Eén persoon,Van de zijkant,Alleen mannen,Hoop,Horizontaal,Ten voeten uit,Witte achtergrond,Zakenman,Bedrijfsleven,Mensen,Nauwkeurig toezicht,Verlies,Volwassen,Idee,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Fotografie,Kleurenfoto,Oudere volwassenen,Overhemd en stropdas,Overvloed,Problemen,Studiofoto,VersnipperdPhotographer Collection: Iconica Martin Barraud