Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman protecting himself from colleagues throwing paper balls : Stockfoto

Businessman protecting himself from colleagues throwing paper balls

Credits: 
Karen Moskowitz
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200165803-006
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.473 px (44,20 x 29,40 cm) - 300 dpi - 4,45 MB
Release-informatie:
Model en property release
Businessman Protecting Himself From Colleagues Throwing Paper Balls Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,55-59 jaar,Afbeelding,Afweren,Afwijzing,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Beweging,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Conferentietafel,Conflict,Directeur,Document,Draadloze technologie,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Frustratie,Gekreukeld papier,Gemengde leeftijdscategorie,Goed gekleed,Gooien,Horizontaal,In de lucht zwevend,Irritatie,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Leiderschap,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Mislukking,Onderdeel van een serie,Op de rug gezien,Opstand,Oudere mannen,Overwerkt,Papier,Presentatie,Problemen,Staan,Verfrommeld,Vergadering,Vergaderruimte,Vrijetijdskleding,Werken,Woede,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank