Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman pointing at computer monitor and explaining to man : Stockfoto

Businessman pointing at computer monitor and explaining to man

Credits: 
Stockbyte
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
75675796
Collectie:
Stockbyte
Businessman Pointing At Computer Monitor And Explaining To Man StockfotoTechniek,Bedrijfsleven,Kantoor,Teamwerk,Multi etnische groep,Mensen,Een groep mensen,Wijzen,Desktop-pc,Computeren,Zakenman,Leren,Begeleiding,Gezicht aan gezicht,Groot bedrijf,Hulp,Staan,20-29 jaar,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Buigen,Communicatie,Computertoetsenbord,Dag,Drie personen,Driekwartlengte,Fotografie,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Leunen,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen mannen,Onscherpe achtergrond,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Stekeltjeshaar,Typen,Uitleggen,Witte boorden werker,ZittenPhotographer Collection: Stockbyte