Businessman looks off deck of high rise in city : Stockfoto

Businessman looks off deck of high rise in city

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
82848703
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.225 px (46,57 x 35,77 cm) - 300 dpi - 5,45 MB
Businessman Looks Off Deck Of High Rise In City Stockfoto 82848703Bedrijfsleven,Zakenman,Dag,Verlicht,Canada,Skyline,Wolkenkrabber,Architectuur,Beschouwing,Groot bedrijf,Individualiteit,Lang,Omhoog kijken,Staan,Brits-Columbia,Horizontaal,Ontspanning,Vancouver - Canada,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Balkon,Boven,Buitenopname,Compleet pak,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Goed gekleed,Leunen,Mensen,Oudere volwassenen,Prestatie,Stad,Stadsleven,SuccesPhotographer Collection: Iconica c PKS Media Inc.