Businessman looking up at young woman standing on desk, lifting skirt : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman looking up at young woman standing on desk, lifting skirt

Credits: 
Javier Pierini
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200173225-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.582 x 4.928 px (30,33 x 41,72 cm) - 300 dpi - 7,3 MB
Businessman Looking Up At Young Woman Standing On Desk Lifting Skirt Stockfoto 200173225-002Sensualiteit,Kantoor,Bureau,Kort,Kort haar,Laptop,Staan,Kantoorromance,Afgeleid,Bedrijfsleven,Laars,Oppakken,Rok,Flirten,Overheersing,Veleiding,Zakenman,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Multi etnische groep,Onderste deel,Ongewenste intimiteit,Verlangen,Zitten,20-24 jaar,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Binnenopname,Controle,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Groot bedrijf,Idee,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Mid-volwassen mannen,Omhoog kijken,Onderdeel van een serie,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Twee personen,Verticaal,Zwart haarPhotographer Collection: Stone